Verwijzer

Het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam heeft speciaal voor uw oudere patiënt diverse mogelijkheden voor behandeling of (kortdurend) verblijf. 

Eerstelijns behandeling
Patiënten kunnen terecht voor eerstelijns behandeling door een fysiotherapeut, ergotherapeut of een logopedist. Deze vorm van behandeling wordt gegeven door de professionals van Goudenhart.

Poliklinische (p)revalidatie
Ook poliklinische prevalidatie en revalidatietrajecten behoren tot de mogelijkheden. Dit betreft multidisciplinaire behandeling gedurende een aantal weken waarin optimalisatie en behoud van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en balans centraal staan. Een prevalidatietraject vindt plaats ter voorbereiding op een operatie.Voor informatie of voor het aanmelden van een patiënt kunt u contact opnemen met het transferbureau via transferteam@rrr.nl of bel naar 010 278 12 85.

Tijdelijk verblijf in het Zorgpension
Het Zorgpension biedt gasten een tijdelijk compleet verzorgd en gastvrij verblijf aan iedereen die na een operatie of ziekte wil herstellen. Ook mensen die tot rust willen komen wanneer het thuis even niet meer gaat, kunnen terecht in het Zorgpension. Gasten kunnen maximaal 6 weken in het Zorgpension verblijven. U kunt een patiënt aanmelden voor verblijf via de website van het Zorgpension. U kunt ook contact opnemen met het transferbureau via transferteam@rrr.nl
of bel naar 010 278 12 85.

Langdurig verblijf
Voor patiënten die niet meer thuis kunnen wonen en beschikken over een Wlz indicatie is langdurig verblijf een mogelijkheid. U kunt contact opnemen met de adviseurs van WelThuis over de procedure en wachttijden en het aanvragen van een indicatie. U kunt bellen naar 088 4262192 of naar destate-wlz@welthuis.nl een e-mail sturen.