Vrijwilligers


In het RRR is een groep van 50 vrijwilligers actief. Hand- en spandiensten voor en met revalidanten en cliënten, zoals rijden in de speciale rolstoelbus, meegaan naar bezoeken in het ziekenhuis of naar familie en vrienden. Deze enthousiaste groep vrijwilligers is op zoek naar uitbreiding.

Van jong tot oud, mannen en vrouwen, iedereen is als vrijwilliger van harte welkom in het RRR. Het is wel belangrijk dat de vrijwilliger klantgericht is en empathie en affiniteit met ouderen heeft. De vrijwilligersorganisatie wordt aangestuurd door een klein bureau waar ook uitsluitend vrijwilligers werkzaam zijn. De vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding en een fijne en zinvolle werkplek met waardering en sociale contacten.

Op dit moment wordt vooral gezocht naar assistentie bij activiteiten met de
cliënten zoals:

- bloemschikken op dinsdag om de week van 13.30 – 15.30 uur

- meezingen op M2 op donderdag van 15.00 - 1600 uur tijdens pianospel van een vrijwilliger. Ophalen en terugbregen van cliënten.

- de bingomiddag op woensdag van 15.00 tot 17.00 uur

- handwerkactiviteiten op maandag van 10.00 tot 12.00 uur

- wandelen met cliënten in de rolstoel

- de begeleiding bij ziekenhuisbezoeken.

Juist doordat we zoveel verschillende bedrijvigheid in het RRR hebben, zijn we ook op zoek naar een diversiteit van vrijwilligers.

Dus mocht u interesse hebben, laat het ons weten! Het kantoor is dagelijks open tussen 09.30-12.00 uur en bereikbaar op telefoonnummer 010-2781295. Mailen kan ook: vrijwilligers@rrr.nl