Blog

  Blog van Wim van Deventer - 2013-07-02
Op reis

De ooms van Godfried Bomans gingen eenmaal per jaar met z'n allen een weekend naar Parijs en kwamen daar voldaan en gelouterd van terug. Maar op den duur zat het de tantes toch niet lekker. Waarom mochten zij niet mee? Uiteindelijk kwam het er van, maar werd het doel nimmer bereikt.
 
Twitter, LinkeIn, Hyves, Facebook Linkedin FaceBook Twitter Hyves

Reacties:

0
 


Reageer:

Naam:
A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.
Emailadres:
A value is required.Invalid format.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.
Reactie:
  A value is required.Minimum number of characters not met.Exceeded maximum number of characters.

De bus strandde door al het gekissebis onder het genot van een kopje thee bij Kraantje Lek.

Ik moest hieraan denken toen ik de artikelen las over een jaarlijkse ontmoeting van bestuurders in de gezondheidszorg in St. Paul de Vence. Kan dat ook niet bij van der Valk? Van de ruim 800 organisaties die in Nederland bij de gezondheidszorg betrokken zijn, waren in St. Paul zo'n 50 prominente bestuurders aanwezig. Ook voor kleinere innovatieve organisaties was er plaats. Zelf mocht ik vijf keer deelnemen, waarbij ik de visie van het RRR kon uitdragen en toetsen. Daardoor heb ik goed inzicht kunnen krijgen in wat anderen drijft. Vijf dagen intensief samenwerken en naar elkaar luisteren, leverde veel kennis en waardevolle contacten op en voorkwam strubbelingen. De resultaten waren weliswaar informeel, maar zijn achteraf richtinggevend gebleken voor het beleid.

De reünie werd dit jaar in het RRR gehouden en bood een unieke gelegenheid om het belang van het revalideren van ouderen onder de aandacht te brengen. Dat het daarnaast in St. Paul ook nog eens een bijzondere ervaring was in een bijzondere omgeving dat kan ik niet ontkennen.