logo rrr


Sinds 1 januari 2018 heeft Zorgpension Rotterdam haar deuren geopend binnen het pand van RRR. Het Zorgpension biedt een tijdelijk compleet verzorgd en gastvrij verblijf aan iedereen die na een operatie of ziekte wil herstellen. Ook mensen die tot rust willen komen wanneer het thuis even niet meer gaat, kunnen terecht in het Zorgpension.

In alle rust herstellen
De begeleiding richt zich op uw herstel. En op het herwinnen van uw zelfstandigheid ter voorbereiding op de terugkeer naar huis. Uw wensen, behoeften en mogelijkheden staan centraal. Zo kunt u in alle rust en zonder stress herstellen en stil staan bij wat goed voor u is. Dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en kennissen.  

Samenwerking
In Zorgpension Rotterdam kunnen gasten maximaal 6 weken verblijven. Het Zorgpension maakt gebruik van de faciliteiten van RRR en werkt nauw samen met de huisartsen en andere betrokken zorgverleners in Rotterdam.

Meer weten?
Zorgpension Rotterdam is na Zoetermeer, Woerden en Capelle aan den IJssel de 4e Zorgpension locatie. In totaal zijn 85 plaatsen beschikbaar. Wilt u meer weten over het Zorgpension, kijk dan eens op de site voor meer informatie.
 

 

Geplaatst: | 2018-01-01